Lyckat!

Nu är vi inne igen och har tolkat med Exando. Vi har nju ingen sele eller något sådan, så vi könt ihop en massa höbals-snören! Och så satte vi ludd är Exando hade det mot kroppen, så det inte skulle skava :) Sen satte vi alltså etta extremt långa snöra runt bröstet på Exando och för att det inte skulle "ramla ner" när vi släppte, satte vi fat ett snöre från snöret till sadeln - funkade prima! :D
Sen gjorde vi hämpor av snöret, så den i pulkan fick ett bra tag, men att man änå lätt skulle komma lös, om Exando skulle tycka det va läskigt eller om han blev skrämd.
Iaf så funkade det väldigt bra! Exando var dock väääldigt pigg, så ibörjan kunde han inte stå still och blev liiite stressad av snörena. Men när vi åkt ett tag, i backar och sådär, så lugnade han ner sig :) Och jag är väldigt imponerad av honom! Han är 21 år (22 i maj) och har aldrig (vad vi vet) blivit körd på något sätt, men ändå är han så lugn! Galopperade och han verkade tycka det va kul! :) Och det kan jag säga att den i pulkan hade iaf! Shit, vilken härlig känsla! :)
Vi tänkte först åka på åkern som va full i snö, men vi insåg att det inte gick (pulkan grävde ner sig) och åkte istället på vägen :) Det funkade super!
fick lite bilder också, lägger in dom ikväll :)



Kommentarer
Postat av: Christerjeanette

love the web site lots of luck love to see more poems

2011-02-11 @ 08:56:08
URL: http://christerjeanette.bloglyric.com

*Jag vill gärna veta om du har en tävling, utlottningen eller annat roligt på din blogg!
*Jag gör gärna ett bloglovin-byte!
*Skriv precis vad du vill :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0