Dagens Ridpass

Toblerone.

Red ut på en lång härlig uteritt! Red på en "grusväg" och det blev en hel del galopp! Han va självklart jättepigg och jag lät honom faktist galoppera så fort han ville i en ganska lång backe, shit va fort det gick! Tårarna sprutade :p Om det var bra eller dåligt, lär märkas på nästa uteritt, men sista skrittbiten hem gick det rätt lugnt ;)
Ang. bilar, så mötte vi två på grusvägen, alltså en ganska smal väg. De åkte ju sakta, men de var ju nära också. Med dem brydde han sig inte om alls!
Sen på storvägen mötte vi ett par också, som körde fortare och det va lite läskigt. Men han gjorde i så mycket, bara när ett pucko körde rätt fort förbi -.- Så då "hoppade" han in på en uppfart till ett garage :p



Exando.

Red ut med honom också, fast inte lika långt. Red mer "dressyrigt" med honom och han var riktigt fin i formen. Lyssnade bra och så :)
Lyssnade på hur han andades också. Han har ju en sjukdom och det brukar höras ganska väl (iaf på vintern), att det rosslar i honom, men jag hörde inget alls idag! Och han hostar inget heller, knappt när han rullar sig och det gör han alltid annars! Känns så himla skönt! :))



Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Hihi :D

2011-03-03 @ 18:47:09
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Hamreryttarna, a l e x a n d r a

guu va fin header du har :O! Super söta ponnysar oxå :D

2011-03-03 @ 21:50:25
URL: http://hamreryttarna.blogg.se/

*Jag vill gärna veta om du har en tävling, utlottningen eller annat roligt på din blogg!
*Jag gör gärna ett bloglovin-byte!
*Skriv precis vad du vill :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0