Resultat från igår

Jag kan väl börja med och säga att Tobbe va väldigt pigg. När vi tagit ut honom från transporten var det meningen att mamma skulle skritta med honom medan vi (jag och victoria som va med och hjälpte till) skulle gå banan. Men så började Tobbe springa runt och försökte slita sig, så mamma orkade knappt hålla honom! Så vi gick tillbaka till transporten och hämtade kedjegrimskaftet. Vet inte om det var ett plastsnöre som fladdrade som han reagerade på, för han lugnade sig när mamma gick på ett annat ställe.


L:C+5
Eftersom han va så sprallig förut, så red jag fram ganska länge. Han va lite stark och ville busa med hästarna som va i hagen brevid :p
Sen när jag började hoppa fram, så drog han rätt mycket mot hindren (men han lyssnade ändå tillbaka).
Jag va lite orolig, faktist. När vi va i Filipstad, och han va sådär pigg, så tittade han på typ allt! Så jag trodde att han skulle fjanta sig idag med.
När jag gick in i collectingring började han stutsa och så. Men han lugnade sig efter ett tag.
Väl inne på banan, kunde han inte stå still värst länge (väntade ju på att ryttaren före mig skulle hoppa klart), så man kan väl säga att jag blev lite nervös ;p
Men så fick jagh starta och han lyssnade bra och verkade inte titta på något. Hela rundan flöt på jättebra och grunden blev klockren! Sen i omhoppningen satte jag upp ett hyfsat tempo och tog ganska snäva svängar. Hoppade det som jag trodde var det sista hindret och trodde att jag var klar där. Men det var ingen som applåderade och alla tittade jättekonstigt på mig! Så hör jag mamma ropa att det är ett hinder kvar! Fan, tänkte jag, jag har ju ingen aning om ett 13:e hinder! så jag bröjade leta och hittade den sista oxern hyfsat snabbt. Men fick ju ändå 4 fel, då jag hade korsat vägen :P
Jag hade alltså bara läst 12 hinder på banskissen och bara gått till 12 hinder också. Lite surt, men det spelade inte så stor roll tycker jag inte. Vi gjorde en jättebra runda och en sån miss spelar inte så stor roll :)


L:B
På framridningen till den här klassen kändes han lite slö, faktist. Men väl inne på banan vaknade han till och hela banan flöt på väldigt bra! Iaf till hinder 6, där han stannade. Men det var för att det stod några skyltar under oxern, som inte stod där i förra klassen. Men ser ganska tydligt på filmen att han tittar på dem och det fanns inte så mycket jag kunde ha gjort. Vi låg bra och allt, så jag skulle kanske ha tittat på dem innan. Tog det igen och då va det inga problem.
Det var bedömning A:1a, så det var alltså en grundomgång med 10 hinder. Så förutom stoppet flöt allt på jättebra, inga problem alls! Men ingen omhoppning alltså, pga det lilla stoppet.


Tobbe va verkligen klockren hela dagen. Och jag må säga att det nog var bland de bästa rundor jag gjort också!Jag såg distanserna hyfsat tidigt och hade ett bra tempo och bra rytm i båda klasserna.

Såret han haft ovanför hoven, har läkt nästan helt och jag kände inte av det något :)

Kommentarer
Postat av: Megan Fagan (@facebook)

fan va fin blogg & header! :o



hehe random men ja :P hur mår du? :P :P



besök min blogg :P

http://gingie.blogg.se

2011-04-01 @ 21:03:32
URL: http://gingie.blogg.se/
Postat av: Z i r r e s ♥

Har frågestund på bloggen!

Ställ gärna en fråga eller två ;)

kram.

2011-04-02 @ 09:46:29
URL: http://zirres.blogg.se/
Postat av: elin

Söt blogg! :D

2011-04-02 @ 09:50:56
URL: http://pelanz.blogg.se/

*Jag vill gärna veta om du har en tävling, utlottningen eller annat roligt på din blogg!
*Jag gör gärna ett bloglovin-byte!
*Skriv precis vad du vill :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0