SOMMARLOV!!

Torsdag, första dagen på sommarlovet och jag är igång och har gjort en massa redan, samt har en massa kvar! Hästarna är båda så nöjda och glada över att vara tillsammans och äter mer än de orkar ;)

Det känns riktigt bra alltså. Men för första gången var det lite också lite jobbigt att gå på sommarlov. Att säga hejdå till ens bästa vänner och inte veta när man ser dem nästa gång tog emot lite faktist. Tidigade år har det alltid varit så galet underbart att slippa gå till skolan, bara vara hemma. Men nu känns det inte alls jobbigt när jag tänker på årskurs 2 om nio veckor. Men nu är det sommarlov och jag mår så sjukt bra här, jag ska verkligen njuta av ledigheten, snart är den borta för alltid..

Snart ska jag gå till hästarna som nu står hos mormor och morfar. De ska få komma ut på en tur tillsammans och med tanke på att jag inte har så överdrivet med tid (!?) så tar vi oss en promenad. Hade tänkt rida Exando och ha Tobbe berdvid, men går som sagt med båda istället :)
Anledningen till att jag inte har så gott om tid, är att jag ska hjälpa till att duka till min brors student.
Fram tills nu har jag varit hem hem och hämtat lite saker, samt varit och handlat. Har också städat och gjort det fint här och ätit lite lunch. Ska som sagt gå bort till hästarna nu och ta en promenad :)


Kommentarer

*Jag vill gärna veta om du har en tävling, utlottningen eller annat roligt på din blogg!
*Jag gör gärna ett bloglovin-byte!
*Skriv precis vad du vill :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0