Toviga svansar?

Nu på sommaren när det är mycket flugor, knott och bromsar på hästarna, så brukar jag låta
svanser var lite tovig och taltig just för att den ska ta bort alla flygfä bättre. Tobbes svans
kammar jag såklart igenom om vi ska på tävling eller träning. Jag brukar också alltid kamma
det "yttersta lagret" så den i alla fall ser ganska fin ut.


Hur gör ni med era hästar? Kammar ni alltid igenom svansarna noga även på sommaren?



Kommentarer
Postat av: Sofie

jag smörjer alltid juvret/snoppen med hästsalva eftersom dom blir knottbitna där, och när det smälter i värmen + att dom viftar med svansen mellan benen så blir svansen full i hästsalva :p syns speciellt bra på Olivias vita svans... :( så jag borstar den bara till tävling ;)

2011-06-17 @ 11:44:53
URL: http://sofiegarberg.wordpress.com
Postat av: Tuva

När du säger kamma, menar du då verkligen kamma svansen med kam eller bara borsta? :)

När jag borstar Zebs svans blir den ALDRIG sådär fluffigt fin som på bilden, är det kanske kam som är lösningen då? :)

2011-06-17 @ 13:13:23
URL: http://tuvat.blogg.se/
Postat av: Tuva

SV: Okej, vad roligt!



Jaså, tack så jättemycket för informationen. :) Har tänkt att köpa en begagnad systemis men ändå i bra skick, typ från blocket eller kanske tradera, tror inte jag kan betala nypris för en systemkamera, mitt pengaförråd räcker inte riiiktigt till det, haha.



Shit vilket knäppt väder! Regnar 5 minuter, sen är det solsken, regn igen, och så solsken. Nu regnar det igen?

2011-06-17 @ 13:56:04
URL: http://tuvat.blogg.se/
Postat av: Anna

Reder ut svansen då och då men inte varje dag. Nu rider jag inte så mycket heller eftersom hästen är under igångsättning samt går på lite bete ju för tillfället är den nog rätt tovig ;)

2011-06-19 @ 23:06:50
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/

*Jag vill gärna veta om du har en tävling, utlottningen eller annat roligt på din blogg!
*Jag gör gärna ett bloglovin-byte!
*Skriv precis vad du vill :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0