Värt att prova?

Har ni sett/läst om de nya "magic brush" borstarna? Jag har läst om dem på endel bloggar, hippson och vad jag har märkt så verkar de riktigt bra!

Hippson hade testat dem och de skrev såhär:

Resultatet är att det är en ny favorit i borstlådan. Den lilla piggliknande borsten, har mindre och tätare piggar och är mjukare än på en vanlig "piggborste". Borstarna är faktiskt lite "magic" därför att de är bra till allt och är otroligt effektiva. Det blir grundligt rent, den tar hår, damm, lera och svett på samma gång, jäkligt praktiskt om man som mig vill få en grundlig borst på snabbast möjliga tid. Att hästarna tycker den är skön är naturligtvis också ett stort plus.

I paketet får du tre borstar, en för hovarna, en för benen och en för pälsen. Jag trodde det skulle kännas mer skillnad på de tre modellerna men det gör det inte. Det är nog mer för sin egen skull att särskilja dem. Men riktigt bra med borstarna är också;
Hov-borsten: Kommer åt bra, borsten är liten och behändig så du kan borsta rent och komma åt runt strålen och mellan skon och hoven. Men är ändå mjuk nog för att skona kronranden och hovballen.
Ben-borsten:
Kommer åt på benen men är ändå tillräckligt mjuk för att kännas bekväm att borsta med på tillexempel senor och karled. Får lätt bort intorkad lera och tillochmed gräsfläckar.
Päls-borsten: 
Skön för hästen, tar upp damm och svettfläckar och är suverän att ha när man ska schamponera hästen.

De är också väldigt lätta att tvätta, bara att kasta i tvättmaskinen!

Jag tycker dessa verkar superbra och skulle mer än gärna prova dem! Jag tycker extra mycket om att päls-bortsen tar bort gräsfläckar. Det är Tobbe nämligen specialist på att få! ;)
De säljs inte på så många ställen i Sverige, men jag vet iaf att Skara Hästsport säljer dem. Men man kan också beställa dem från Tyskland för 13,95 euro. Klicka HÄRKommentarer
Postat av: Emilia M

www.eeemmiilliiaa.blogg.se är tillbaka på nytt. Nya kategorier, mer bloggande, längre inlägg.. Kika du in!

2011-06-15 @ 11:35:18
URL: http://eeemmiilliiaa.blogg.se/
Postat av: tiffany

de finns på nästan alla hööks butiker oxå :)kraaaam :) <333

2011-09-04 @ 18:39:26
URL: http://littletiffany.blogg.se/

*Jag vill gärna veta om du har en tävling, utlottningen eller annat roligt på din blogg!
*Jag gör gärna ett bloglovin-byte!
*Skriv precis vad du vill :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0